Onze favoriet: De Gezouten Karamel Latte

Onze all-time favorite is toch wel een Latte met gezouten karamel! In deze latte wordt er een combinatie gemaakt van een espresso van onze eigen Kofjebean’s en de Simply suikervrije gezouten karamel siroop. Dit natuurlijk gecombineerd met melk(schuim) naar keuze. Kies je voor koemelk of een plantaardig alternatief? Een toefje slagroom? Deze keuze is aan jou 🙂

Wat heb je nodig

Hoe maak ik een Gezouten karamel latte?

  1. Begin met het zetten van een espresso van Zachte Mocca Kofjebeans en doe dit in een hoog glas.
  2. Terwijl de espresso wordt gezet, verwarm je de melk in een steelpan op laag vuur. Klop de melk op waardoor deze schuimt.
  3. Voeg aan de espresso naar smaak 1 of 2 shots (15 of 30 ml) Simply suikervrije Gezouten Karamel siroop toe.
  4. Voeg aan het glas de warme en opgeschuimde melk toe.
  5. Maak het recept af met een toef slagroom en sprenkel er voor extra diepe smaak wat zeezout overheen.
  6. Genieten maar!